Denne hjemmeside, Livet Med Lymfom, er udviklet og ejet af Incyte Biosciences Danmark ApS 

Livet Med Lymfom er henvendt til personer med DLBCL og deres pårørende. Formålet med hjemmesiden er at oplyse om sygdommen og behandlingsmulighederne, bidrage til god dialog med sundhedspersonalet og ligeledes at vejlede både patienter og pårørende i, hvordan de kan leve et godt liv med DLBCL tæt inde på livet.

 

Incyte Biosciences Danmark ApS
Incyte Corporation er en amerikansk lægemiddelvirksomhed, der blev grundlagt i 1991 i Palo Alto i Californien. I dag har vi hovedkontor i Wilmington, Delaware i USA, og vores europæiske hovedkontor ligger i Morges i Schweiz. De nordiske kontorer ligger i hovedstadsområderne i henholdsvis Danmark og Sverige, og i Danmark er vi at finde på adressen: Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C.

 

Vi er drevet af videnskab, forskning og udvikling, og vi stræber efter at øge patienternes sundhed og gøre en forskel i deres liv. Derfor arbejder vi målrettet med udvikling af lægemidler til onkologien og hæmatologien.


Med vores videnskabelige mantra lader vi os aldrig begrænse, og vi ser det som vores pligt at følge nye opdagelser til dørs. Derfor undersøger vi hele tiden nye lægemidlers evne til at afdække andre medicinske behov.